synonymer till Resultat

 
  Fruktlös   Förgäves
  Konklusion   Resultat
  Resultat   Resultat
  Resultatlös   Utan Resultat
  Utfall   Utslag
 
 

Fakta och betydelse

För att hitta mer information om ordet Resultat vänligen besök någon av dessa webbplatser.
Wikipedia
Wiktionary
Nationalencyklopedin

Översättning till andra språk

Vi kan nu översätta till 50 olika språk, helt gratis! Klicka här för att få en:
Översättning av ordet Resultat

Länka till hit

Bli först att länka hit så skänker vi 3 kronor till välgörenhet. Läs mer
  

Hjälp oss att bli bättre

Kan du bättre eller mer relevant synonym till Resultat? Nu kan man lägga till synonymer. Tillsammans med er besökare blir vi den bästa synonymordboken på nätet. Tack på förhand!

Här finns tusentals ord som man kan använda till att lösa korsord, ordpussel och ordlekar. Att få såkallad korsordshjälp via ett ordlexikon kan vara den snabbare, enklaste och bästa lösningen för den som har svårigheter med att få till sitt korsord på ett korrekt sätt.


synonymer till Resultat

Annat ord för svenska ord

Om synonymer och dess betydelseSjälva ordet synonymer betyder i språkliga sammanhang att ett ord kan ha samma betydelse som ett annat. Man använder synonymer för att beteckna ord med näraliggande snarare än identisk betydelse (källa: NE). Exempelvis så är synonymer sällan varandras exakta motsvarigheter man pratar hellre om att synonymer är nyanserade varianter som har lite olika betydelser beroende på sammanhanget. Därför kan man med fördel använda en synonym för att betona det man verkligen vill säga.

Vi har fler språk sidor så som Anna och Tord, ord som slutar på ... ord som börjar på Så ett besök där är lätt värt några minuter eller timmar. Kolla även in Oversattning.nu om du vill översätta svenska till engelska, spanska, franska, danska eller fyra andra språk. Klicka här för översättning.

Du som besöker oss ofta kanske inte längre känner igen sidan men du kan vara lugn, det är bara utseendet som förbättras. Tidigare besökta man hemsidor med PC eller MAC men sedan några år tillbaka så har smartphones och paddor gått om datoranvändarna. Vi var därför mer eller mindre tvingad att skaffa en mobilanpassad sajt med responsiv design. Databasen med synonymer är dock densamma med samma antal mängd svenska synonymer, ca 40 000 var det senast vi undersökte antalet.

Populära synonymer

 Gigantisk  Möjligtvis  Livrädd  Kräk  Beskaffenhet