synonymer till Särskild

 Inga synonymer hittades.
 

Fakta och betydelse

För att hitta mer information om ordet Särskild vĂ€nligen besök nĂ„gon av dessa webbplatser.
Wikipedia
Wiktionary
Nationalencyklopedin

ÖversĂ€ttning till andra sprĂ„k

Vi kan nu översÀtta till 50 olika sprÄk, helt gratis! Klicka hÀr för att fÄ en:
ÖversĂ€ttning av ordet Särskild

LĂ€nka till hit

Bli först att lÀnka hit sÄ skÀnker vi 3 kronor till vÀlgörenhet. LÀs mer
  

HjÀlp oss att bli bÀttre

Kan du bĂ€ttre eller mer relevant synonym till Särskild? Nu kan man lĂ€gga till synonymer. Tillsammans med er besökare blir vi den bĂ€sta synonymordboken pĂ„ nĂ€tet. Tack pĂ„ förhand!

HÀr finns tusentals ord som man kan anvÀnda till att lösa korsord, ordpussel och ordlekar. Att fÄ sÄkallad korsordshjÀlp via ett ordlexikon kan vara den snabbare, enklaste och bÀsta lösningen för den som har svÄrigheter med att fÄ till sitt korsord pÄ ett korrekt sÀtt.


synonymer till Särskild

Annat ord för svenska ord

Om synonymer och dess betydelseSjÀlva ordet synonymer betyder i sprÄkliga sammanhang att ett ord kan ha samma betydelse som ett annat. Man anvÀnder synonymer för att beteckna ord med nÀraliggande snarare Àn identisk betydelse (kÀlla: NE). Exempelvis sÄ Àr synonymer sÀllan varandras exakta motsvarigheter man pratar hellre om att synonymer Àr nyanserade varianter som har lite olika betydelser beroende pÄ sammanhanget. DÀrför kan man med fördel anvÀnda en synonym för att betona det man verkligen vill sÀga.

Vi har fler sprÄk sidor sÄ som Anna och Tord, ord som slutar pÄ ... ord som börjar pÄ SÄ ett besök dÀr Àr lÀtt vÀrt nÄgra minuter eller timmar. Kolla Àven in Oversattning.nu om du vill översÀtta svenska till engelska, spanska, franska, danska eller fyra andra sprÄk. Klicka hÀr för översÀttning.

Du som besöker oss ofta kanske inte lÀngre kÀnner igen sidan men du kan vara lugn, det Àr bara utseendet som förbÀttras. Tidigare besökta man hemsidor med PC eller MAC men sedan nÄgra Är tillbaka sÄ har smartphones och paddor gÄtt om datoranvÀndarna. Vi var dÀrför mer eller mindre tvingad att skaffa en mobilanpassad sajt med responsiv design. Databasen med synonymer Àr dock densamma med samma antal mÀngd svenska synonymer, ca 40 000 var det senast vi undersökte antalet.

PopulÀra synonymer

 Beaktande  Foto  JĂ€ttestor  Bedöma  Risig